Властивості та переваги:
Культура |
Тип бур'янів |
Норма витрати |
---|---|---|
Буряк, цукрова |
Корневі та паросткові бур'яни, включно зі стійкими до 2,4-Д |
3,0-3,5 мл на 3-5 л води на сотку. Оброблення після появи 1-3 справжніх листків, після висаджування розсади та в період вегетації (у разі появи бур'янів на фазі 2-3 листочків). Не обробляти скошену траву. Після оброблення газон не косити упродовж 3 днів. |
Капуста* |
Корневі та паросткові бур'яни, включно зі стійкими до 2,4-Д |
3,0-3,5 мл на 3-5 л води на сотку. Оброблення після появи 1-3 справжніх листків і після висаджування розсади. |
Газонні трави* (без підсівання бобових) |
Корневі та паросткові бур'яни, включно зі стійкими до 2,4-Д |
3,0-3,5 мл на 3-5 л води на сотку. Оброблення в період вегетації (у разі появи бур'янів на фазі 2-3 листочків). Не обробляти скошену траву. Після оброблення газон не косити упродовж 3 днів. |
Садова суниця* |
Корневі та паросткові бур'яни, включно зі стійкими до 2,4-Д |
1,6-6,0 мл на 3-5 л води на сотку. Обробка після висаджування рослин або після збирання ягід. |
Зернові колосові культури* (однорічні дводольні та багаторічні коренепаросткові бур'яни, включно зі стійкими до 2,4-Д) |
Корневі та паросткові бур'яни, включно зі стійкими до 2,4-Д |
3,0-3,5 мл на 3-5 л води на сотку. Обробка з фази купання до початку виходу в трубку культури. |
Після оброблення чутливі бур'яни перестають рости через 2-3 години. Перші зовнішні ознаки дії стають помітними через 2-3 дні, а повне знищення бур'янів відбувається через 10-15 днів.